sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikko taas takana päin

Kävin maanantaina siellä sairaalassa. Sain ylinopeussakotkin sillä matkalla. ;(
Luultavasti joskus maaliskuun jälkeen tulisi aika rasvaimuun, että saadaan tasoitettua tuo toinen puoli. Uusintaleikkausta ei kirurgi suositellut, koska nänni saattaisi mennä sitten kuolioon jos alettaisiin uudelleen sorkkimaan alta. Joten näillä näkymin saisin vain pari uutta reikää kylkeen, toinen olisi mahdollisesti dreenireiän kohdalta ja toinen ylempää tuolta jostain kainalon lähettyviltä. 
Ja minulle kuulemma kasvaa sellaista kovaa arpikudosta, että hieman on kyllä arven liikakasvua havaittavissa. 

Tilaamani juoksuliivitkin tulivat tällä viikolla ja pitikin tarkkaan katsoa ja pohtia, että ovatko sopivat pienemmän rinnan mukaan. Päädyin sitten vaihtamaan D-kupin C-kuppiin. Pienempi rinta kun on kuitenkin lähempänä C-kuppia (ilmeisesti valmistajan mukaan saattaa nyt vaihdella C:n ja D:n välimaastossa). Sen olen kuitenkin huomannut, että D-kupin liivejä nyt käyttäessäni on pienempi rinta ehkä leveydeltään kuppiin sopiva mutta kuitenkin sen verran matala korkeudeltaan, että juuri nännin kohtaan jää sellainen pieni tyhjiö kuppiin. Toinen rinta täyttää kupin ihan kokonaan, koska on juuri "korkeussuunnassa" taas kuppiin sopiva. Vaikeasti selitetty, mutta enivei. ;)

En ole koko viikkona ehtinyt tehdä mitään liikkumisen eteen. Tänään onkin tarkoitus tehdä jotain asian eteen ja lähdenkin tästä sinne lenkkipolulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti