keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kilojen karistamista

Olen nyt kokeillut hölkkälenkkejä ja on kyllä ollut aivan mahtavaa. Ekalla kerralla ajattelin, että tällä rapakunnolla pääsisin etenemään max. 3 katulampun väliä mutta yllätin itseni hölkkäämällä 800 metriä pienen alkulämmittelypyrähdyksen jälkeen. Toisella lenkkikerralla meni jo 1,3km ja tämän päivän tulosta en ole vielä ehtinyt tarkastelemaan, mutta on hieman pidempi kuin tuo edellä mainittu matka.
Vaikka minulla on jotkut halvat urheiluliivit päällä (joissa ei ole niin hyvää tukea), niin etumus käyttäytyy kyllä ihan eri tavalla kuin ennen leikkausta. :D Aion hankkia jossain vaiheessa Shock Absorberin juoksuliivit. On aika uskomatonta, että juoksen/hölkkään/mitä vain kävelyvauhtia nopeampaa ja vielä tuollaisen matkan!
Ainut miinuspuoli on tuo oikean jalan sääri/pohje, joka rasituksesta aina ärhäköityy ja saan hieman nilkuttaa kotimatkan. Temppuilee aina kuntosalillakin ollessa. Onneksi on toki tänään palautunut jo nopeampaa kuin ajattelin, eikä ole enää niin kipeä. Ehkä sekin tottuu pikkuhiljaa rasitukseen. Kyllähän minäkin läkähtyisin muutaman liikakilon alla. ;)

Vettä olen nyt pyrkinyt juomaan vähintään 2 litraa/päivä. Ja nesteet tuleekin pihalle aika tiuhaan tahtiin, mutta onneksi sekin helpottaa sitten jossain vaiheessa. Täytyy nyt vain odotella. Kuulemma minusta jo huomaa, että turvotus on alkanut jo haihtua ja kyllä se olotilassakin toki tuntuu. :) Löysin tänään kirpparilta yhen kivan H&M -mekokin joka jopa sujahti päälleni ilman että kiristi kamalasti vatsamakkaroista tai tissien kohdasta.

Täällä siis tavoitteena saada n. 10kg pois. Erityisesti reisistä ja vatsan/selän kohdilta olisi kiva solakoitua, että vaatteet istuisivat vielä paremmin. Yritän tässä epäsäännöllisen työn ohella jaksaa tsempata itseäni liikkumaan, välillä kun tuntuu että ei jaksa. Ja mp3 -soittimeenkin pitäisi tehdä jokin repäisevä soittolista, kun on hieman tylsää juoksennella ja kuunnella vain omaa hengitystä semmoset 40 minuuttia. :D

Koitan ensi kerraksi etsiä itsestäni jonkun vuoden takaisen kuvan ja napsaista kuvan nykytilanteesta, että saa vähän käsitystä tuosta painonpudotuksesta ja jos löytyisi jotain mikä vähän antaisi osviittaa vanhasta rintavarustuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti